Peltikaton asennus alkaa olla valmis

Posted by & filed under .

Parin viikonlopun aikana olemme saaneet kerhotalon peltikaton lähes valmiiksi. Mukana talkoissa on ollut mukavasti porukkaa. Pääoven edustan kuistilta puuttuu vielä muutama lyhyt pelti. Tämä on ollut yksi isoimmista ja vaikeimmista yksittäisistä talkootyövaiheista. Pakkaset ja pienet lumisateet ovat tehneet katolla työskentelystä melko vaativan tehtävän. Hyvin siitä kuitenkin talkooryhmämme kanssa selviydyimme. Lähiviikkoina mm. puramme toisen pitkän seinän telineet ja puhdistamme seinustat lumesta. Helmikuun Aurinko ja valoisammat päivät mahdollistanevat sitten seinien runkolevyjen asentamisen aloituksen. Olemme myös lähettäneet ensimmäisen maksatushakemuksen Mansikka ry:lle. Kunhan saamme maksatuksen, voimme taas hankkia isompia rakennustarvike-eriä.

 

Peltikaton asennus valmistumassa 22.1.2011. Kuva: Harri Vilokki.
Talkooväki kodassa kahvilla peltikaton asennuksen jälkeen. Kuva: Harri Vilokki.

You must be logged in to post a comment. Log in