Kerhotalo on valmis

Posted by & filed under .

Härkämäen observatorion kerhotalo voidaan julistaa valmiiksi. Perjantaina 22.2.2013 kerhotalolla pidettiin rakennustyömaan lopputarkastus. Rakennus sai paljon kehuja eikä huomautettavaa löytynyt. Talo on siis valmiina ottamaan vierailijat vastaan.

Kerhotalon rakentaminen on ollut yhdistyksemme ylivoimaisesti suurin yksittäinen hanke. Se vetää vertoja myös suuruudessaan koko Suomen tähtiharrastuksen merkittäviempien investointien joukossa. Hankkeen kustannusarvio oli 190 000 euroa. Kerhotalon pinta-ala on 125 m2, siinä on iso sali, nykyiaikainen keittiö, inva-WC, hienot saunatilat ja makuuhuone. Se onkin yksi monipuolisimmista tähtiharrastuksen kokoontumistiloista Suomessa. Myös itse kerhotalon sijainti on mitä hienoin upeine ikkunoista avautuvine näköaloineen.

Koko yhdistyksen puolesta suurkiitos kaikille talkoisiin osallistuneille sekä tietenkin hankkeen päätukijalle Mansikka ry:lle. Erityismaininnan talotyömaan rakentamisessaa ansaitsevat ilman muuta Hannu Aartolahti ja Reino Koponen. Heidän osuutensa talkootöistä on yli puolet. Kaikkiaan talkootunteja reilusti kertyi yli 5000.

You must be logged in to post a comment. Log in