Lattian valu on tehty

Posted by & filed under .

Kerhotalon yksi merkittävimmistä talkoista on saatu tehtyä. Perjantaina 23.9.2011 aamulla alkoi lattian valutalkoot. Paikalla oli noin kymmenen talkoolaista sekä ammattimiehet lattian siloittamista varten. Itse valu sujui nopeasti pumppuauton avulla. Betonin hetken kuivuttua alkoivat Jari ja Janne Pyymäki lattian tasoituksen. Iltapäivällä kaikki oli valmista ja työnjälki todella hieno. Betonia kului kaikkiaan noin 13 m3 ja laatasta tuli 90 mm paksuinen. Samalla vahvistettiin takan, hormien ja varaajan alustat.

Annamme nyt betonin kuivua muutaman viikon ja jatkamme sisätöillä lokakuussa. Ensin tehdään hormien muuraus ja sitten aloitetaan sisäseinien pystytys. Tällä välin pyrimme tekemään talon julkisivun mahdollisimman valmiiksi.

You must be logged in to post a comment. Log in